Ko smo mi?

Prisutni smo od 2002 godine na polju pružanja usluga outdoor, odnosno vanjskog oglašavanja (bilbordi / jumbo plakati).

Za to vrijeme uspjeli smo izgraditi mrežu oglasnih površina na izuzetno atraktivnim lokacijama na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine i omogućiti svim zainteresovanim klijentima da dopru do ciljne populacije koja je u pokretu, tj. do grupe konzumenata svojih proizvoda i usluga.

Pored klasičnih bilbord/jumbo-plakat formata za oglašavanje (4x3m i 5.04×2.38m), u ponudi imamo zavidan broj i drugih medija kao što su: Citylight, Roto-pano (prizma), Bigboard, Wallscape, Banderole, Indoor plakati (saloni ljepote, marketi, dječije igraonice…), mobilno (pokretno) oglašavanje, itd. Broj oglasnih površina u ponudi je u konstantnom porastu, kao i uvođenje inovacija na polju oglašavanja.

Pored usluga iznajmljivanja oglasnih površina, imamo zaokružen kompletan proizvodni i uslužni proces koji je u vezi sa vanjskim oglašavanjem – proizvodnja i montaža reklamnih površina, media-planiranje, zakup medija, grafički dizajn, štampa visokog kvaliteta različitih formata na različitim materijalima, distribucija, itd.

ZAŠTO RADITI SA NAMA?

Nijedno preduzeće ne može sebi da priušti da ne napreduje. Zato smo mi tu da unaprijedimo vaše poslovanje.

Posvećenost
0%
Iskustvo
0%
Savjetujemo
0%

Mišljenja klijenata

Ko čini ovaj pobjednički tim?

NAŠ TIM.

Jhon Foster

CEO, OOH Media

Matt Kelchner

Director of Insights

Mathew Fogg

Media Cordinator

FAQS

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Vanjsko oglašavanje je jedno od najstarijih oblika oglašavanja, a sada posebno dobija na značaju jer je današnji stil života dinamičan.

Prednosti su ogromne, a neke od njih su dostupnost 24/7, nemoguće ih je blokirati ili ignorisati.

Najkraći period je 14 dana (dvije sedmice).

Može se zakupiti samo jedna površina. Treba imati na umu da je vanjsko oglašavanje masovni medij i da najbolje rezultate donosi pri zakupu više ravnomjerno raspoređenih površina.

 

Budite slobodni da nas kontaktirate